Поділитись:

Луцькі ресторани увійшли в ТОП-100 кращих в Україні

Середа, 18 травня 2016, 09:27

Видання "Новое время" склало список ста кращих ресторанів України.

До нього потрапили й два луцьких ресторани, чи точніше – п'ять: "Patio di Fiori" та мережа з чотирьох закладів "Фелічіта", – пише Таблоїд Волині.

Хто потрапить до топ-100 кращих закладів України визначали кухарі, журналісти, мандрівники, художники та музиканти. Словом – люди усіх сфер життя та різного соціального становища. Усього – 50 осіб. Як пише редактор журналу Віталій Сич, "головним критерієм стала якість їжі, а не кількість пір'я в інтер'єрі".

Серед експертів – політконсультант Тарас Березовець, журналіст Євген Кісельов, ведучий Андрій Куликов, арт-менеджер Павло Гудімов, мер Львова Андрій Садовий, музикант Олег Скрипка, телеведуча Ольга Фреймут.

Ресторани у списку розміщені за алфавітом, тож на сторінках журналу луцькі заклади сусідують з криворізьким кафе та львівськими ресторанами. До кожного закладу редакція подає його адресу, суму середнього чеку, тип кухні, коротенький опис та невеличке фото.

Середній чек у "Patio di Fiori" – 500 гривень, кухня – середземноморська. "Традиційні страви італійської та французької кухонь тут доповнюються багатою колекцією вин Італії, Франції, Іспанії та Нового Світу. Великий вибір страв з морепродуктів – тут подають кілька видів устриць та лобстерів", – пише журнал.

Середній чек у "Фелічіті" експерти визначили у 250 гривень. Кухня – італійська. "Класична піцерія, де піцу готують у дров'яній печі. Також в меню ресторану – набір італійських закусок, паста, страви з м'яса та риби. Тут типових для подібного закладу інтер'єр та демократичні ціни", – резюмує видання.

Надрукувати
мітки:
коментарів