Поділитись:

Підземне місто в «Яровиці»: комфорт і безпека*

Понеділок, 10 червня 2019, 13:05

Чи завжди ви маєте можливість комфортно паркуватися поруч із будинком? Особливо після робочого дня чи у вихідні? Чи завжди безпечно залишати авто на подвір’ї будинку? Де гарантія від ушкоджень авто? Пам’ятаєте, як неприємно влітку сідати в розпечене на сонці авто, а взимку – «розморожувати»?

Тому сьогодні очевидна пряма залежність між наявністю підземного паркінгу та якістю проживання. Будинок з паркінгом – це гарантія того, що двір не заповнений машинами, а буде
місце для безпечного дитячого майданчика, відпочинкових зон та занять спортом.

Переваги підземного паркінгу «Яровиці»

  • Комфортність. Ліфт забезпечує можливість дістатися до будь-якого житлового поверху.
  • Економність. Постійний температурний режим +5 С 0 , тому не доведеться прогрівати авто.
  • Надійність. Захистить авто від снігу взимку, влітку – від сонячних променів, а упродовж всього року – від протиправних дій або випадкових ушкоджень.
  • Вигідність. Це гарантовано ваше місце, яке зможете здавати в оренду і отримати прибуток.
  • Безпечність. Система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції, антиковзаюче покриття та цілодобове відеоспостереження. 
  • Легкість. Розмір парко місця, площею 12,5-18м2, дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів.

Ви можете обрати оптимальне розташування, площу та вартість місця. Купити паркомісце мають змогу не лише жителі комплексу, до того ж діє зручна система розтермінування платежів на 24 місяці, при умові сплати лише 10 % і 0 переплат.

Зараз діє акція «Разом дешевше». При купівлі квартири знижка на купівлю паркінгу – 30 000 тисяч. Також можна також взяти в паркінг в оренду – від 1500 грн за паркомісце. Існує система знижок при заключенні договору оренди на тривалий термін.

Обирайте новітній паркінг «Яровиця» і ваше авто буде захищене від будь-яких протиправних посягань та випадкових пошкоджень.

Надрукувати
мітки:
коментарів