Поділитись:

Тренер ФК «Волинь» прокоментував скандальну гру із «Карпатами»

Понеділок, 10 червня 2019, 15:33

Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак заявив, що ставити крапку у боротьбі за путівку в УПЛ ще зарано.

Про це інформує 24 телеканал.

«Важко говорити, тому що одна людина зламала гру. Можливо навіть десь всередині, я радий, що Карпати залишились, оскільки я багато років віддав цій команді. Після матчу у Львові я казав, що буде шкода, якщо одна із наших команд не потрапить в наступному сезоні в УПЛ. Є інформація, що через таке суддівство може бути ще одна гра, але проти Чорноморця. Нам сказали, щоб ми команди не розпускали. Тому перебуваємо в режимі очікування», – зазначив Тлумак. 

На думку тренера, ціла гра була «в один бік». 

«Цей безлад, який відбувався під час матчу, спричинили дії арбітра. Люди також не сліпі і все бачать. Нас цілий сезон якось тиснули, то зняли шість залікових балів, то суддівство. Одна людина знущалася впродовж всього матчу з моїх футболістів, які бились до кінця». Я не знімаю заслуги «зелено-білих». До львівських футболістів питань немає, вони грали гідно», – сказав Тлумак. 

Нагадаємо: наприкінці звітного поєдинку на поле вибігли роздратовані фанати Волині, після чого арбітр матчу Максим Козиряцький змушений був тікати з поля – у нього летіли навіть крісла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів