Поділитись:

Тренер ФК «Волинь» прокоментував скандальну гру із «Карпатами»

Понеділок, 10 червня 2019, 15:33
Тренер ФК «Волинь» прокоментував скандальну гру із «Карпатами»

Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак заявив, що ставити крапку у боротьбі за путівку в УПЛ ще зарано.

Про це інформує 24 телеканал.

«Важко говорити, тому що одна людина зламала гру. Можливо навіть десь всередині, я радий, що Карпати залишились, оскільки я багато років віддав цій команді. Після матчу у Львові я казав, що буде шкода, якщо одна із наших команд не потрапить в наступному сезоні в УПЛ. Є інформація, що через таке суддівство може бути ще одна гра, але проти Чорноморця. Нам сказали, щоб ми команди не розпускали. Тому перебуваємо в режимі очікування», – зазначив Тлумак. 

На думку тренера, ціла гра була «в один бік». 

Тренер ФК «Волинь» прокоментував скандальну гру із «Карпатами»

«Цей безлад, який відбувався під час матчу, спричинили дії арбітра. Люди також не сліпі і все бачать. Нас цілий сезон якось тиснули, то зняли шість залікових балів, то суддівство. Одна людина знущалася впродовж всього матчу з моїх футболістів, які бились до кінця». Я не знімаю заслуги «зелено-білих». До львівських футболістів питань немає, вони грали гідно», – сказав Тлумак. 

Нагадаємо: наприкінці звітного поєдинку на поле вибігли роздратовані фанати Волині, після чого арбітр матчу Максим Козиряцький змушений був тікати з поля – у нього летіли навіть крісла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів