Поділитись:

У Луцьку підробляли алкоголь відомих марок

Вівторок, 11 червня 2019, 11:02
У Луцьку підробляли алкоголь відомих марок

У межах операції «Акциз-2019» та досудового розслідування у кримінальному провадженні фіскали Волині припинили роботу чергового підпільного цеху з виробництва фальсифікату та викрили місце його накопичення.

У ГУ ДФС у Волинській області повідомляють, що житель Луцька у власному будинку організував підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв із сировини невідомого походження, які можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей. Фальсифікат, який виготовлявся в жахливих антисанітарних умовах під виглядом різних торгових марок, ймовірно, реалізовувався на території міста Луцька та Луцького району.

Відтак правоохоронцями під процесуальним керівництвом прокуратури області в ході проведення санкціонованих обшуків приватного будинку та гаражного приміщення ліквідовано підпільний цех із виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції та викрито місце накопичення такого сурогату. За наслідками проведених заходів з незаконного обігу вилучено понад 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту, з якого виготовляли «оковиту», та близько 1000 пляшок готової алкогольної продукції, маркованої підробленими марками акцизного податку, вартістю близько 400 тисяч гривень.

Разом з тим вилучено обладнання для такого незаконного виробництва. Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені ТМЦ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів