Поділитись:

У Музеї сучасного мистецтва в Луцьку – нова виставка

Вівторок, 11 червня 2019, 13:36

У  Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться відкриття виставкового проекту українського митця Олександра Дубовика та творця Іво Лілля із Таллінна.

«Діалог світла з кольором» – така назва проекту – презентують14 червня о 17:00, – інформують у Музеї. 

Олександр Дубовик та Іво Лілль познайомилися рік тому в українській столиці. Виставка в Луцьку продовжує цей діалог двох митців в іншому форматі – розмови світла з кольором, яку ведуть між собою їхні твори.

Олександр Дубовик живе у Києві. Можна стверджувати – знаний живописець,  інтелектуал з пензлем. Він вдумливо прописує портрет доби, а рухливу субстанцію сьогоднішнього життя нащадки будуть аналізувати за його творами: як ми розпадалися на декоративні уламки та деталі.

Іво Лілль, митець із Таллінна, виражає себе в іншому матеріалі. Він здатний підхопити цю розмову лаконічністю, простотою та довершеністю дизайнерських рішень свого скла. Сам митець переконаний: «Я міг би сказати, що висловлюю свої думки і почуття у зображеннях, як наші предки робили це на стінах печер. Ідеї реалізуються в процесі, і коли робота завершена, то добігають кінця і думки, тобто вислів відбувся».

У день відкриття – вхід вільний. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів