Поділитись:

У партію Зеленського потрапила мажорка-тусовниця: відверті фото білявки

Середа, 12 червня 2019, 10:35
У партію Зеленського потрапила мажорка-тусовниця: відверті фото білявки

У списки партії "Слуга народу" на позачергових виборах до Верховної Ради потрапила київська тусовниця Ірина Панченко.

Про це пише "Страна".

Так, невідома 25-річна Ірина Панченко зайняла в списку "Слуги народу" 73 позицію.

У партію Зеленського потрапила мажорка-тусовниця: відверті фото білявки

Ось що написав виданюю постійний читач:

"Панченко Ірина Сергіївна. Дочка Сергія Панченка. Бізнесмен родом з Кіровоградщини. З 2000 року живе в Києві".

Далі йдуть звинувачення в тому, що Сергій Панченко нібито має кримінальне минуле (редакція наразі не володіє доказами цих звинувачень).

Донька Ірина закінчила юридичний факультет КНУ ім. Т.Шевченка.

"Їздить на джипі "Бентлі". Помічена тільки в найдорожчих салонах Києва з собачкою, на тусовках у нічних клубах, ресторанах", – зазначає джерело і стверджує, що місце в списку для Панченко нібито купили за 2 млн доларів за допомогою якогось Віктора Тимошенка – колишнього нардепа, екс-глави Кримської і Львівської митниці. На своїй сторінці в Фейсбук під час президентських виборів 2019-го він активно підтримував Володимира Зеленського.

Його ім'я вже згадувалося в ЗМІ у зв'язку зі "Слугою народу". Нібито він намагається лобіювати в кандидати своїх людей.

Коли видання почало перевіряти інформацію про Ірину Панченко за іншими джерелами, з'ясувалося ще чимало цікавого.

Нещодавно Ірина замовляла фотосесію в студії Inlight. Серед професійних кадрів є і досить відверті знімки – у ванній, в білизні і топлес.

У партію Зеленського потрапила мажорка-тусовниця: відверті фото білявки

Колишня однокурсниця Ірини з юридичного факультету висловилася про неї так: "Вчилися разом в КНУ ім. Т. Шевченка. Вона з тусовки мажорів".

Ірину Панченко з подругами часто можна зустріти в кароке-барах: "Вона любить співати в LEO і MARIO, відпочиває там з подругами.

"Страна" зв'язалася з батьком Ірини Панченко Сергієм. На прохання прокоментувати, як його дочка опинилася в списку партії "Слуга народу", Сергій замість відповіді скинув її резюме. 

У партію Зеленського потрапила мажорка-тусовниця: відверті фото білявки

У ньому виявилося чимало корисної інформації про минуле Ірини.

Вона дійсно закінчила юридичний факультет КНУ ім. Т.Шевченка в 2016 році. Також з 2014 по 2017 рік навчалася в Київському інституті міжнародних відносин. У 2018 році проходила курси телеведучих Showmax.

У графі "досвід роботи" у 25-річної Ірини Панченко вказаний один рядок – працювала юристом в ТОВ "Торговий дім "Фінпро" (2014-2017 рр.), А з вересня 2017 року – приватний нотаріус. Своїми головними діловими якостями Ірина вважає старанність. самокритичність, стресостійкість і здатність до швидкого навчання.

У своєму резюме Ірина додатково акцентувала, що володіє українською, російською та англійською мовами. А також вміє користуватися комп'ютером, зокрема програмами Word, Excel і PowerPoint.

Крім даних про нечисленні місця роботи, в надісланому файлі виявився і номер телефону самої Ірини.

"Страна" зателефонувала, щоб дізнатися, яким чином вона опинилася в списку "Слуги народу" – чи проходила співбесіду з керівництвом партії, чи купував батько місце в списку, чи вона пройшла через конкурс.

У коментарі виданню Ірина Панченко підтвердила, що це саме вона є під 73-м номером у списку партії "Слуга народу". Однак на питання, як вона опинилася в команді, Ірина відповідати відмовилася. Вона не підтвердила і не спростувала інформацію про те, що місце в списку купив її батько.

"Я буду давати коментарі, коли я буду в партії. Я ще нікуди не потрапила. Поговоримо після виборів", – сказала кандидатка і кинула слухавку.

"Страна" звернулася за коментарем до керівництва партії "Слуга народу" щодо того, яким чином Ірина Панченко опинилася в списку. Там одразу не відповіли, але пообіцяли розібратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 100 кандидатів, які увійшли до виборчого списоку "Слуги народу"

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів