Поділитись:

Бути нарівні, а не утриманкою: у Луцьку Ольга Фреймут радила, як поводитися з грошима (фото)

Четвер, 13 червня 2019, 15:30

Стосунки з грошима у відомої ведучої Ольги Фреймут завжди були спокійні. Вона знала, що їх потрібно заробляти.

Про це вона розповіла під час свого майстер-класу у РЦ «Промінь» 11 червня.

«Ні один чоловік, навіть той пан олігарх, який був у першій десятці списку «Forbes» (Віталій Антонов – К.), ніколи мене не забезпечував. Будучи з ним, я все одно вправно сплачувала із зароблених грошей квартиру, кредити. Мені було важливо бути з цим чоловіком нарівні, а не бути його утриманкою. Гроші для мне, це те, що я страшенно поважаю, вмію заробляти і вам це раджу», – розповіла Ольга Фреймут луцькій публіці.

Дівчатам же порадила мати у певному віці свою ціль і житло.

«Нехай це буде малесенька кімнатка, або дача у якомусь заліссі – має бути ваша територія. І обов’язково має бути невеличка заначка. Не на «чорний день», а на ваші мрії, або на мрії ваших дітей», – додала Ольга Фреймут.

Телеведуча також за допомогою підготовлених цитат, пояснила, як варто поводитися з грошима.

Гроші – це ваші стосунки з людьми.

«Це вчив колись мене мій коханий і я з ним погоджуюся. А він знає, що каже тому, що він дуже багата людина. Які у нас стосунки з людьми? Буває так, що думаєш: «Боже, кар’єра не складається, всі довкола якісь не такі, браковані, а я така хороша (або хороший), а мене не цінують, гноблять, мало заробляю. Я сиджу в хаті весь такий обцвілий і нещасний». А насправді треба перевірити, а які стосунки з людьми: чи достатньо ви комунікабельні, чи не зробили комусь шкоди, чи не зіпсована у вас репутація. Адже чим кращі у вас стосунки з людьми, чим більше йдете на контакт зі світом, тим більше шансів розбагатіти», – пояснила телеведуча.

Ми маємо стільки грошей, скільки хочемо.

«Абсолютно чітке правило, яке для всіх спрацьовує. Дивлюся на мою маму, вона вчителька, яка пропрацювала 36 років, є Заслуженим учителем України, і їй вистачає вчительської зарплати. Щоразу, коли я намагаюся якось тишком-нишком їй додати грошей, вона постійно збентежена і йде й одразу їх потратить на внуків або на мене. І ще от чогось скуповує баночки», – навела приклад із життя Ольга Фреймут.

Працюйте за покликанням і станете багатими.

«Було таке, що хороша робота, прилаштувалися, але ви не можете з ліжка встати, не хочеться йти туди, не можеться. Значить, покликання – не те! Послухайте ваше серце, тих людей, яким довіряєте і тільки тоді… Якщо ви вирішили вирощувати голубів – вирощуйте їх, якщо ви дівчина, але хочете бути водієм маршрутки, то – будь ласка, у вас обов’язково буде з цього прибуток», – запевнила відома ведуча.

Тільки люди без фантазії живуть за можливостями, але не беріть кредити.

«От скупий двічі платить. В мене одна родичка взяла кредит – зійшла з розуму. Така красива була дівчина, а зараз ніби й страшно, і смішно. Тому, якщо є можливість, на мрію треба заробляти, але своїми ресурсами», – порадила Фреймут лучанам.

Наше багатство визначається не тим, скільки ми накопичили, а тим, скільки ми витрачаємо.

«Бо можна відкладати, а потім ці гроші як у бальзаківського Гобсека з’їсть міль, або інфляція, або ще щось трапиться. А можна дійсно розуміти, що ти багачка, адже сьогодні підеш на шопінг купувати собі літак. Дай Боже усім такого шопінгу», – побажала Ольга Фреймут.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів