Поділитись:

Кіт-альпініст: у Луцьку зняли кота, який просидів на дереві майже тиждень (фото, відео)

Четвер, 13 червня 2019, 23:17

У Луцьку в неділю, 9 червня, кіт заліз на дерево у дворі дев’ятиповерхового будинку, що на проспекті Молоді, 11. Електромонтери ПрАТ «Волиньобленерго» допомогли зняти із смереки кота, який знеможений уже п’ятий день сидів на дереві.

До «Волиньобленерго» звернулася активістка Антоніна Клімішина із нетиповим проханням, аби за допомогою автовишки працівники товариства врятувати молодого котика, який не міг самостійно злізти і на тридцятиградусній спеці йому загрожувало загинути від зневоднення.

Мешканці розповіли, що викликали рятувальників. Проте їхня спроба збити чорного кота струменем води не дала результату – перелякана тваринка ще вище піднялася на дерево. Не зміг допомогти й професійний альпініст – киця забралася на краєчок гілки, звідки її було годі дістати.

Працівники «Волиньобленерго» за допомогою автовишки з першої спроби зняли кота із дерева. Наляканого і знеможеного віддали його активістці Антоніні.

Це киця. Облаштували для неї кімнату, туалет, їжу три види і водичку. Згодом розмістимо оголошення, аби віднайти власника. Сподіваюся, він знайдеться, – розповідає дівчина щасливу історію врятування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ300 кілометрів дороги: кіт Мурчик дійшов із Волині на Львівщину

Надрукувати
мітки:
коментарів