Поділитись:

«Промінь» – місце щасливих дітей (фото)*

П'ятниця, 14 червня 2019, 18:03

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг» завжди готовий дарувати щасливі емоції своїм найменшим гостям. Адже саме тут завжди весело та цікаво. У закладі постійно проводяться найрізноманітніші заходи, турніри, тематичні вечірки та заплановані майстер-класи.

Найближчим часом серед запланованих подій відбудуться святкування Дня тата 16 червня та майстер-клас з живопису від одного з кращих художників Луцька Євгена Понагайби 21 червня.

Також протягом цілого літа на базі комплексу працюватиме насичена розважальна програма «Супер літній табір: подорож світами» для діток від 6 до 12 років. Табірна зміна триває 5 днів з 9:00 до 18:00 та наповнена розвагами, творчими майстер-класами, уроками англійської мови та пізнавальними вікторинами. Кожен учасник гарантовано матиме незабутні спогади про літні канікули у ДРК «Смугастий носоріг».

Загалом комплекс працює щодня з 10:00 до 22:00 та має широкий спектр послуг для гостей різного віку. Для найменших діток є зона для крихіток з тематичними будиночками, якісними іграшками та зоною батута з сухим басейном. Ця ігрова зона призначена для діток віком до 6 років та зростом до 140 см.

Старші дітки розважаються в зоні дворівневого лабіринту, де є декілька різних батутів, смуга перешкод та гірки в сухий басейн.

Найбільш захопивою розвагою в «Смугастий носоріг» вважаються ігрові автомати. Адже тут можна виграти тисячі тікетів, які потім обмінюються на призи. Іграшки постійно оновлюються, вибір – від дитячих аксесуарів, канцелярії та популярних іграшок до сучасної смарт-техніки.

Невід'ємне місце у комплексі займає творча майстерня «Смугастий носоріг». Студія працює в декількох напрямках, а саме проводить навчання діток на постійній основі віком від 4-ох років та надає послуги творчих майстер-класів в будь-який час, або ж виїзні майстерки для великих компаній.

А ще є надзвичайно особливе місце для діток та їх батьків. Це сімейна перукарня «Майстерня краси», де всі послуги максимально адаптовані для дітей різного віку та є окрема можливість обслуговуватись і дорослим.

Проте одним з найвизначніших зон комплексу є м'юзік-хол «Не кажи мамі». Адже лише там проводять найгучніші та найвибуховіші вечірки, найвеселіші
розваги з улюбленими героями, найяскравіші та незабутні шоу програми міста.

Але, розважаючись, не забувайте підкріпитись надзвичайно смачним обідом та поласувати улюбленим тістечком у дитячому кафе «Чорничне».

Усю додаткову інформацію можна дізнатись у адміністраторів комплексу або за телефоном: +380 (66) 755 07 57.

Адреса комплексу: РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2. 

Посилання: https://www.facebook.com/smugastiy.nosorig/

Надрукувати
мітки:
коментарів