Поділитись:

ТОП-7 найочікуваніших серіалів цього літа

Неділя, 16 червня 2019, 02:54

"Гра престолів" і "Чорнобиль" закінчилися. А літо тільки почалося. Які цікаві серіали чекають на нас у найближчому майбутньому?

Олексій Бондарєв підготував для Новое время добірку серіалів, які варто подивитися цього літа.

Велика маленька брехня (2 сезон)

Я інтуїтивно відчуваю, що другий сезон буде значно гірший, ніж перший, який був абсолютно завершеним і самодостатнім твором. На перший погляд, серіал розповідав про таємниче вбивство у прибережному каліфорнійському містечку. Але насправді Велика маленька брехня – це серйозна спроба осмислити місце жінок у сучасному світі, проблему кризи середнього віку у жінок і багато іншого з тієї ж опери.

Спроба досить вдала. Тут допомогла і літературна основа серіалу, який був екранізацією бестселера, і міцна режисура, і відмінний саундтрек, і ціле акторське сузір'я в головних і другорядних ролях.

У другому сезоні буде все, крім літературної основи. Зате до творчого ансамблю Ніколь Кідман, Різ Візерспун і Ко приєднається велика Меріл Стріп.

Серіал вже стартував, але я, мабуть, почекаю, поки вийде хоча б кілька серій. Люблю такі речі дивитися «запоєм».

Добрі передвісники  (1 сезон)

На Землю приходить Антихрист, а розсьорбувати наслідки доводиться солодкій парочці – ангелу і демону у виконанні Майкла Шина і Девіда Теннанта.

Серіал поставлено за книгою Ніла Геймана і Террі Пратчетта. Поставлено з вогником, нудно не буде. Хоча це і не фантастика в чистому вигляді, радше фантастичний фарс з гумором і дещицею філософії.

Якщо вам не сподобалися Американські боги за Гейманом, це не привід пропускати цей серіал. Тут зовсім інший коленкор, повірте.

Занадто старий, щоб померти молодим (1 сезон)

Багатообіцяючий серіал з Майлзом Теллером у головній ролі від Ніколаса Віндінга Рефна (Валгалла, Драйв, Неоновий демон). Головні герої будуть намагатися захищати невинних у цьому прогнилому світу у вельми нетривіальні способи.

Судячи з усього, на нас чекає потік філософської і гіпнотичної жорстокості. Що може бути краще для літнього серіалу? :)

Місто на пагорбі (1 сезон)

Кінозірки першої величини Бен Аффлек і Метт Деймон виросли в Бостоні. І прославилися після Розумника Вілла Гантінга, дія якого відбувається тут таки.

І невдовзі вони знову звертаються до теми свого улюбленого міста. Аффлек і Деймон продюсують серіал про боротьбу чесного прокурора проти корупції і бандитизму в Бостоні середини 1990-х. В одній з головних ролей – харизматичний Кевін Бейкон.

Найгучніший голос у кімнаті (1 сезон)

Дуже чекаю цього серіалу. Уже хоча б тому, що страшенно люблю акторські перевтілення Крістіана Бейла. Ні, Бейла в серіалі немає. Зате тут є також гаряче улюблений мною Рассел Кроу, який для ролі медіамагната перевтілився так, що може позмагатися з Бейлом у його найкращі роки.

Серіал буде присвячений життю Роджера Айлза, глави каналу Fox News і одного з архітекторів сучасної Республіканської партії США.

Чотири весілля і одні похорони (1 сезон)

Взагалі-то, я скептично ставлюся до серіальних версій старих успішних фільмів (чого варте хоча б епічне порно за мотивами Смертельної зброї).

Але серіалу-римейку культової британської комедії 1990-х я готовий дати шанс. Якщо там буде той же незрівнянний британський гумор, то чому б і ні. Та й у серіалі немає Енді МакДауелл, яку замінить зірка Гри престолів Наталі Еммануель.

Розповідь служниці (3 сезон)

Я люблю пожартувати з фемінізму. Але у мене росте дочка, тому мені хотілося б, щоб світ був справедливіший до жінок. І мені здається, що такі культурні феномени як Розповідь служниці можуть відіграти в цьому процесі певну роль. На порядку денному – третій сезон серіалу про те, як в один прекрасний день чоловіки знову звели жінок до статусу прислуги і постільної приналежності, і що з цього вийшло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каналу «1+1» можуть заборонити показувати серіал «Свати»

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
26 березня 2024
21 березня 2024
18 березня 2024
16 березня 2024
12:14
14 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
07:29
26 лютого 2024
25 лютого 2024