Поділитись:

Водій маршрутки просить повернути зупинки і впорядкувати знаки в Луцьку

Вівторок, 18 червня 2019, 14:31
Водій маршрутки просить повернути зупинки і впорядкувати знаки в Луцьку

У Луцьку водій маршрутного таксі №26а просить повернути зупинки на вимогу на деяких вулицях. Також він зауважив, що в Луцьку треба впорядкувати дорожні знаки. 

Відповідну петицію Роман Черняк опублікував 18 червня. 

«Хочу надати свої рекомендації як шофер маршрутного таксі № 26а. Відновити зупинку на висадку на перехресті з вул Озерецької, також між перехрестями з вул. Ціолковського та Жуковського, натомість можна прибрати зупинку біля садочка (вона не користується популярністю). Також велике прохання додати зупинки по обидві сторони дороги на вул. Заньковецької біля буд № 20 (біля повороту на вул. Вахтангова), перенести зупинку на висадку на вул. Вахтангова буд. №25 до буд. №29, додати зупинку на висадку біля буд. № 55. У зворотному напрямку встановити знак зупинки біля буд №45 на вул Вахтангова», – йдеться у петиції. 

Також чоловік просить обмежити зупинку транспортних засобів хоч би по одній стороні дороги на вул Героїв УПА біля магазину «Вишківський», адже, зауважив він, коли автомобілі спиняються з обох сторін, то частенько створюється аварійна ситуація.

Крім цього, Роман Черняк просить організувати пішохідні переходи на вул. Заньковецької до маршрутних зупинок, оскільки там школа, також встановити знак «обережно діти» на вул. Заньковецької з обох сторін школи. Встановити дзеркало огляду закритих перехресть на перехресті вулиць Заньковецької та Вахтангова.

«Якщо би ще заасфальтували ямище на перехресті вулиць Заньковецької та Вахтангова, то не було б вам ціни», – додав чоловік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів