Поділитись:

Гурт «Время и Стекло» перед концертом у Луцьку здивував усіх (відео)

Вівторок, 18 червня 2019, 13:13

Вже 26-го червня на іподромі, що в центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки, відбудеться грандіозний концерт гурту «Время и Стекло», але перед концертом гурт вирішив здивувати всіх слухачів, опублікувавши новий кліп на пісню «VISLOVO».

Ось що музиканти написали в себе у соціальних мережах: «Позитив і Надя акумулюють навколо себе героїв нової епохи – VISLOVO. Персонаж в неоновому костюмі VISBOY зібрав яскравих індивідуальностей, які бачать світ під іншим кутом: вони рубають торти і миються у ванні з колою, бігають на підборах в поліцейській формі і повторюють челлендж #saycheese...»

Крім концертної програми події, команда івент-агенції «Tikhonov сoncert and event agency» підготувала дуже багато подарунків та сюрпризів для всіх, хто завітає на подію.

«Ми намагаємося зробити все можливе, щоб всім відвідувачам було комфортно та цікаво. Наразі ми щодня на своїй сторінці у facebook розповідаємо про всі цікавинки та сюрпризи», – повідомляють організатори концерту івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Що ж наразі вже точно буде на події?

Передусім це величезна FOOD-зона, де всім вистачить зручних місць та різноманіття смаковинок. Першим резидентом її є компанія «Novellina».Також команда організаторів не забуває про найменших відвідувачів концерту – для них буде теж окрема «територія розваг» із аніматорами, батутами, стрільбою з лука і ще багато всього, щоб діти не сумували.

Кожен з відвідувачів концерту матиме ще шанс виграти один із чималої кількості призів, котрі будуть розігруватися на самій події. Для того щоб виграти – потрібно лише купити квиток та прийти на подію.

Також «Tikhonov сoncert and event agency» застерігає: останнім часом почастішали випадки підробки квитків шахраями. Тому просять купувати квитки тільки в офіційніх розповсюджувачів (котрі зазнечені на сторінці у facebook).

Інформаційні партнери події: Волинь Online, Волинські Новини, Конкурент, Таблоїд Волині, Район.Луцьк, Волинська Правда, Бізнес.Район, Перший, СіД FM, Лу Радіо, Наш Луцьк Life, NLL PROMO GROUP.

Детальніше про подію тут: https://www.facebook.com/events/2353061928262081/ 

Дата:  26 червня 2019 о 19:00 (відкриття дверей о 17:00)

Місце: іподром (центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки)

Квитки можна придбати тут:

Довідки за телефонами: 066 555 79 86; 097 376 85 93.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська ОДА не братиме "під контроль" концерт гурту "Время и Стекло"

Надрукувати
мітки:
коментарів