Поділитись:

Чому у «Яровиці» тепло взимку і прохолодно влітку?*

Середа, 19 червня 2019, 09:50

Літо, спека! Так хочеться рятувальної прохолоди. Ваша домівка в «Яровиці» є максимально комфортною і затишною. 

При плануванні дотримувалися оптимальної відстані між під'їздами, аби гарантувати комфортне проживання для кожного мешканця і зберегти сонячну ізоляцію квартир.

Чому у «Яровиці» тепло взимку і прохолодно влітку?*

При будівництві застосовували покращену теплоізоляцію зовнішніх стін, що дозволяє взимку зберегти тепло, а влітку – прохолоду у квартирах. Команда використовувала сучасну систему вентильованого фасаду та поєднання двох утеплювальних матеріалів: мінеральної вати та пінополістерольних плит. Стелі заввишки до 3-х метрів та панорамні вікна, які дарують відчуття простору і світла. Розміщення панорамних вікон детально продумували, враховуючи сторони горизонту та сонячну траєкторію.

Чому у «Яровиці» тепло взимку і прохолодно влітку?*

У кожній квартирі металопластикові вікна з енергозберігаючою технологіями та системою безпеки триплекс. Вікна 5-тикамерні, металопластикові, від  фірми BRUGMANN, профіль SALAMANDER з двокамерним мультифункціональним склопакетом CLIMAGUARD SOLAR (більше 40мм), що вирізняються високою якістю та шумоізоляційними властивостями.

Дворівневі пентхауси на верхніх поверхах – з відкритими терасами, де можна облаштувати відпочинкову зону. Ранкова кава, сімейний обід чи романтична вечеря на свіжому повітрі – це те, що додає сили і натхнення. У таких квартирах передбачають встановлення камінів, котрі зігріватимуть своїм теплом взимку всю вашу сім’ю.

Чому у «Яровиці» тепло взимку і прохолодно влітку?*

У нас особливий підхід до благоустрою, максимальна кількість зелених насаджень, арт-інсталяції, лавочки, зони барбекю. Це дозволить спланувати дозвілля поряд з домом.

Для ваших авто ми збудували сучасні підземні автопаркінги. У спеку ви забудете, що таке сідати в розпечене на сонці авто, а зимою «розморожувати» та зігріватися в салоні. Відчувайте себе добре дома завжди, незалежно від пори року.

Чому у «Яровиці» тепло взимку і прохолодно влітку?*

Надрукувати
мітки:
коментарів