Поділитись:

Смертельна аварія на Волині: одна людина загинула, семеро постраждали (фото)

Середа, 19 червня 2019, 12:50
Смертельна аварія на Волині: одна людина загинула, семеро постраждали (фото)

Поліція встановлює обставини летальної ДТП у Ковельському районі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Сьогодні вранці на автодорозі сполученням «Київ – Ковель – Ягодин», поблизу села Уховецьк Ковельського району, автомобіль Fiat Ducato зіткнувся із легковиком Citroen C4. У ДТП одна людина загинула, семеро постраждали.

Дорожнього-транспортна пригода сталася близько восьмої години. 

Попередньо поліцейські з'ясували, що за кермом автомобіля Fiat Ducato перебував 45-річний житель Маневицього району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем Citroen C4, під керуванням 67-річного громадянина Республіки Польща. Іноземець загинув на місці ДТП, тілесні ушкодження отримала також і 68-річна пасажирка цього транспортного засобу, теж громадянка Республіки Польща.

Постраждали шестеро пасажирів автомобіля Fiat Ducat, серед яких троє дітей віком 16, 14 та 6 років. Усі вони – жителі Маневицького району.

Смертельна аварія на Волині: одна людина загинула, семеро постраждали (фото)

На місці працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Правоохорнці з’ясовують усі обставини трагедії.

Подію зареєстровали у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопушення та інші події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розсілудвань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024