Поділитись:

Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)

Середа, 19 червня 2019, 23:12
Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)

Лицарі клубу середньовічного бою «Айна Бера Луцьк» успішно пройшли перші відбіркові змагання у Національну збірну України.

Фестиваль «Дніпровські витязі» був першим відбірковим етапом у національну збірну України зі середньовічного бою та відбувався 15 червня у Горішніх Плавнях на півострові Барбара.

Луцькі спортсмени здобули друге місце у масовій номінації «10 на 10».

«Ще місяць тому ми брали участь у чемпіонаті світу IMCF 2019, де здобули «золото» у всіх масових номінаціях, а вже зараз розпочали підготовку до наступного чемпіонату. Посилені тренування, розбір технік бою та помилок, різнотипні навантаження – усе це загартовує», – розповідає очільник клубу Сергій Ващук .

У турнірі взяли участь близько 90 бійців з Києва, Луцька, Білої Церкви, Дніпра, Одеси, Харкова, Сєверодонецька та Горішніх Плавнів.

«Жодні змагання зі середньовічного бою не є легкими, щонайменше через те, що на тобі близько 30 кілограм заліза. А коли до цього ще додається 30-ти градусна спека, то битись вкрай важко», – ділиться своїми враженнями луцька спортсменка Каріна Дикса .

Окрім сталевого турніру, на гостей чекали такі розваги як стрільба з луку, фехтування у м’якій амуніції та майстер-клас із середньовічних танців

Нагадаємо, раніше луцькі лицарі перемогли на Чемпіонаті світу з середньовічного бою.

Автор фото: Вікторія Григорева

Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)Луцькі лицарі здобули «срібло» на відбіркових змаганнях до Національної збірної (фото)

Читайте також: Lutsk Challenge Awards: лучани пожертвували майже 70 000 гривень на соціальні проекти (фото)

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів