Поділитись:

Смерть Дар'ї Лук'яненко: поліція розглядає вбивство на сексуальному ґрунті (фото, відео)

Четвер, 20 червня 2019, 13:40

Як основну причину вбивства 11-річної Дар’ї Лук’яненко поліція розглядає вбивство на сексуальному ґрунті.

Про це заявив Голова Національної поліції Сергій Князєв, – повідомляє Департамент комунікації  Національної поліції України.

Нагадаємо: 13 червня у смт. Іванівка на Одещині зникла 11-річна Дар’я Лук’яненко. Дівчинка йшла дорогою від ринку, де працює її мама, в напрямку школи, на танцювальний гурток. Але на заняття дівчинка так і не дійшла. До її пошуків були задіяні близько 500 працівників Національної поліції, 400 працівників Національної гвардії та 100 працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Для проведення пошукових заходів були зібрані кінологи із семи областей. Вчора, 19 червня, тіло дівчинки знайшли у вигрібній ямі в одному з домогосподарств села.

Вчора ввечері Національна поліція затримала особу, яка підозрюється у вчиненні вбивства дівчинки. 

«Ним виявився 26-річний місцевий житель. Він зараз дає покази. За версією слідства, вбивство було вчинено на сексуальному ґрунті. Тіло дівчинки знаходиться в судово-медичному підрозділі місцевої лікарні», – сказав Сергій Князєв.

Як інформує РБК-Україна, зі слів волонтерів, цей будинок знаходиться практично в тому місці, де дівчинка зникла і в першу добу пошукові собаки привели туди поліцію, але тоді на це не звернули увагу, адже Дар'я практично щодня ходила цією дорогою.

Сам будинок також обшукували в перші дні пошуків, проте безрезультатно.

Ймовірним вбивцею, повідомляє РБК-Україна, виявився місцевий житель Микола Тарасов. При цьому його мама брала активну участь в пошуках і навіть була однією з головних активісток, які шукали дівчинку. Жінка досі не вірить, що її син міг убити Дашу. Останнім часом хлопець ніде не працював, жив, як відлюдник, і практично не виходив з дому.

Як пише 24 канал, під час допиту затриманий зізнався поліцейським, що спочатку душив 11-річну дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нiбито нічого з нею не зробив. Згодом він кинув її тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив.

На facebook-сторінці пошукової групи "Маяк" користувачі розмістили фото, стверджуючи, що це підозрюваний у вбивстві Микола Тарасов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МВС назвали версії загибелі нардепа Тимчука

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
20 березня 2024
17 березня 2024
01 березня 2024
12 лютого 2024
08 лютого 2024
05 лютого 2024