Поділитись:

«Не смішно», – Путін прокоментував заяви Зеленського про Донбас

Четвер, 20 червня 2019, 18:44
«Не смішно», – Путін прокоментував заяви Зеленського про Донбас

Президенту Росії Володимиру Путіну не сподобалися заяви Президента України Володимира Зеленського щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Про це він розповів під час прямої лінії у четвер, – пише Українська правда. 

«Він талановита людина. Пам’ятаю виступи на КВК у Москві десь в 2000-х роках. Все це було талановито і смішно... Але якщо він вже опинився у тому місці, де він опинився, – став главою держави, то треба ці проблеми (конфлікт на Донбасі) вирішувати. Тим більше, що під час виборчої кампанії він неодноразово про це говорив і зробив це ядром своєї виборчої кампанії», – сказав Путін. 

«А зараз що відбувається? Будучи за кордоном, в Парижі, він заявив, що не збирається говорити з сепаратистами. Тобто з представниками цих невизнаних республік. А як тоді вирішувати цю проблему? У сучасній історії немає жодного прикладу, коли конфлікти такого роду вирішувалися без прямого діалогу між сторонами, які конфліктують», – додав він.

Путін також заявив, що начебто обстріли зі сторони Збройних сил України збільшилися.

«А говорилося під час передвиборчої кампанії, що вони зупиняться. Говорилося, що буде припинена блокада, прямого порушення Мінських домовленостей, яке говорить про те, що слід відновити господарські зв’язки «ЛНР» і «ДНР» з усією економікою України. Нічого ж не робиться. Блокада тільки посилюється. Нічого не відбувається», – зазначив Путін.

Президент Росії також  заявив, що кроки назустріч – це найпростіше, але потрібна «політична воля українського керівництва».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів