Поділитись:

У Нововолинську продавали дешеве, але підозріле спиртне

П'ятниця, 21 червня 2019, 10:55
У Нововолинську продавали дешеве, але підозріле спиртне

У межах операції «Акциз-2018» в Нововолинську працівники управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області встановили факти зберігання алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області. 

Окрім цього, встановлені факти роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни на такі напої.

Такий результат став можливим завдяки небайдужості громадян, які своєчасно поінформували про порушення під час реалізації підакцизної продукції в м. Нововолинськ .

В ГУ ДФС у Волинській області наголошують: якщо ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області).

Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни мають платити податки за масовий збір і продаж чорниці

Надрукувати
мітки:
коментарів