Поділитись:

Нічна погоня: п’яний водій маневрував проспектами і врізався в авто поліцейських (фото, відео)

П'ятниця, 21 червня 2019, 12:01

У ніч на 21 червня екіпаж патрульних у Луцьку помітив ВАЗ, водій якого проїхав на червоний сигнал світлофора.

За допомогою проблискових маячків та звукової сирени керманичу подали сигнали про зупинку, однак той не зреагував, а навпаки почав збільшувати швидкість. Не зупинявся він і на інших вулицях, зокрема на проспектах Перемоги та Соборності, чим наражав на небезпеку життя своє та інших людей, – повідомляє патрульна поліція Волині у Facebook. 

В якийсь момент на проспекті Соборності водій в’їхав під знак 3.21 (в'їзд заборонено) та здійснив рух в зустрічному напрямку проспектом Соборності з перехрестя проспекту Молоді. Далі виїхав за межі проїзної частини, зіткнувшись з деревом, знову виїхав на дорогу. Саме тут він зіткнувся зі службовим автомобілем Mitsubishi Outlander, який прибув на допомогу, однак продовжив рух. Службова автівка отримала пошкодження переднього бампера.

Одразу ж після цього водій був заблокований службовим автомобілем Toyota Prius, що здійснював переслідування, у дворі проспекту Соборності. Завдяки екіпажу в складі Віктора Дрогомирецького та Олександра Данильчука автомобіль зупинили і вдалося уникнути потерпілих в автопогоні.

Чоловік за кермом спочатку подав не свої документи. У подальшому патрульні встановили його особу: кілька днів тому йому виповнилось всього 19 років. Також у ВАЗі перебували два пасажири: 20-річний хлопець та 19-річна дівчина. Патрульні оформили на порушника одразу три постанови та чотири протоколи, адже той був у стані сп’яніння, вчинив аварію і не виконав вимогу про зупинку.

Тепер йому загрожують штрафи і позбавлення права керування, також за рішенням суду він відшкодує збитки на ремонт автомобіля поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів