Поділитись:

У Луцьку встановлять звукову сигналізацію для відлякування правопорушників

Субота, 22 червня 2019, 22:10
У Луцьку встановлять звукову сигналізацію для відлякування правопорушників

На території Центрального парку Луцька у рамках реалізації програми «Безпечне місто» хочуть встановити звукову сигналізацію, яка відлякуватиме потенційних правопорушників.

Про це під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва та архітектури розповіла директор Департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська, повідомляє Волинь UA.

За словами Юлії Сиротинської, у інших містах України така система вже працює і демонструє хороші результати зменшення правопорушень.

«Звукова сигналізація вмикається, коли камери зафіксують, що хтось скоює правопорушення. Це може відлякати порушника. Наше завдання – щоб система «Безпечне місто» запрацювала, що дасть змогу зменшити кількість правопорушень на території Луцька. Підприємці теж можуть долучатися до даної програми. Також хочемо інтегрувати базу даних з базами поліції», – відмітила очільниця муніципалів Луцька.

На сторінці Департаменту муніципальної варти у Facebook розповіли, що в якості звукової сигналізації планують встановити спеціальні гучномовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на 55-му мікрорайоні можуть встановити відеоспостереження

Надрукувати
мітки:
коментарів