Поділитись:

Смерть Дарини Лук'яненко: країно, роби щось! (відео)

Понеділок, 24 червня 2019, 07:40

Пекло на землі – педофіли...

Коли сексуальні уподобання стосуються дітей – це вже хвороба. Важка, страшна і небезпечна для суспільства. Така хвороба не лікується.  Як рак, вона має метастази, які розходяться у тупій голові не менш тупими ідеями.

Ліки від такої хвороби одні – смерть.

Усі ми не без гріха. Усі робимо помилки, каємось, знову їх робимо. Але є НАДпомилки, НАДзлочини, НАДвчинки... 

За зґвалтування, розбещення дітей у нашій країні чоловіків садять за грати на 7-15 років. Країно, ти серйозно?! Це – безглуздо, недолуго, абсурдно, страшно. Бо та недолюдина через 7 років буде на волі. Покається? Та ні. Він вчинить те саме. У кожній маленькій дівчинці чи хлопчикові він бачить об’єкт сексуального насилля. Вони ґвалтують 11-річних, 5-річних і НАВІТЬ 2-річних дітей. Крихітних дітей! У вас вкладається це в голові? У мене – ні. Коли пишу це, у мене тремтять руки.

За історією Даринки Лук’яненко спостерігала вся країна. Усі хотіли, аби оця маленька красива дівчинка знайшлася живою. Її ж життя тільки починалося.

Співчуття рідним і близьким. Особливо – мамі. Ніколи не загоїться її рана. Час не лікує. Той біль лише обгорнеться й затягнеться часом, але не зникне ніколи. Усі підтримують маму, вся країна. Проте це ні на грам не полегшить її болю.

У соцмережах пропонують каструвати таких, як убивця дівчинки. Та каструвати мало. Бо це не той випадок, коли людина помилилася (усі ж помиляються, вчаться на своїх помилках, усі мають право на другий шанс). Тут другого шансу немає. І бути не може.

Інші пропонують смертну кару чи довічно – у психлікарню.

…Страшно за дітей. Страшно, що у їхньому житті може трапитися такий, с*ка, покидьок. І вирве дитину з життя за кілька хвилин. І не буде дитини. Ніби й ніколи її й не було...

 

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
27 березня 2024
15 березня 2024
08 березня 2024
03 березня 2024
06 лютого 2024
05 лютого 2024
02 лютого 2024