Поділитись:

Інспектори з паркування у Луцьку покарали вже дві тисячі «автохамів»

Вівторок, 25 червня 2019, 14:00
Інспектори з паркування у Луцьку покарали вже дві тисячі «автохамів»

З 17 квітня до 25 червня у Луцьку працюють інспектори з паркування.

«Горе-водії» відчули на собі особисто дію законів України «Про дорожній рух» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів». Інспектори департаменту виносять постанови та накладають адміністративні стягнення у справах про адміністративні правопорушення у сфері гарантування безпеки дорожнього руху та за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису), – інформують у департаменті муніципальної варти. 

Загалом інспекторами департаменту станом на 25 червня винесено 2 000 постанов на загальну суму 770 400,00 гривень, а за пільговий період це 539 495, 50 грн стягнень.

Зазначимо, що впродовж 10 банківських днів з дня винесення постанови на власника транспортного засобу, що здійснив порушення у сфері паркування діє пільговий період, впродовж якого є можливість здійснити оплату у розмірі лише 50 % від суми штрафу. Зазначена норма є своєрідним «стимулом», що дозволяє порушнику економити свої кошти та пришвидшити оплату щодо винесеної постанови. 

З перших днів винесення постанов порушники активно користуються пільговим періодом, а відтак станом на 25 червня сплачено до місцевого бюджету Луцька 288 170,50 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів