Поділитись:

Юрій Моклиця розповів, що буде робити в Луцькраді

Вівторок, 25 червня 2019, 17:59
Юрій Моклиця розповів, що буде робити в Луцькраді

Юрій Моклиця, який найймовірніше стане депутатом Луцької міської ради замість Петра Нестерука, до роботи в раді готовий.

Про це він розповів в коментарі «Конкуренту».

Нагадаємо, що Петро Нестерук добровільно здає мандат. За процедурою заяву Нестерука повинна розглянути сесія Луцькради. Опісля до обов’язків приступає новий депутат. По списку ним був якраз Юрій Моклиця.

Працювати він би хотів у комісії, що наймається архітектурними чи земельними питаннями.

«Скоріш за все, вибору мені не дадуть і я буду в комісії, де працював Петро Нестерук. Тобто, пов’язаній із питаннями підприємництва», - зазначив Моклиця.

Петро Нестерук вже ознайомив свого наступника із округом, а саме районом Балки. Хоча, як зазначив Моклиця, опікуватиметься й проблемами свого рідного району, а це саме Львівська. Хотів би втілити в місті якесь масштабне інфраструктурне рішення, на кшталт транспортної розв’язки.

Моклиця також зараз балотується до Верховної Ради України по 22 округу (Луцьк). У випадку виграшу, каже політик, надасть перевагу саме парламенту, адже «наступним у списку до міської ради буде дуже достойна людина, який не соромно передати повноваження, це Олександр Ніколайчук».

Раніше від депутатського мандату відмовився член фракції "Свобода" Богдан Вавринюк

Надрукувати
мітки:
коментарів