Поділитись:

Покровський та «СВІДОМІ» делегували Тараса Шкітера для участі у виборах

Четвер, 27 червня 2019, 19:00

Громадянський Рух «СВІДОМІ» та Андрій Покровський закликають підтримати співзасновника Руху Тараса Шкітера на виборах 21 липня.

Про це йдеться на сторінці «СВІДОМИХ» у Facebook. 

«Наша країна перебуває в постійному пошуку внутрішньої злагоди та свого місця у світі. Наш рідний Луцьк уже понад два роки живе без міського голови та втрачає у своєму розвитку. Старі політики не знайшли шляхів вирішення цих проблем.

Ми переконані, що найбільшими нашими ворогами є безвідповідальність та байдужість, які породжені цинізмом, брехнею, корупцією та популізмом політиків, час яких минає.

Ми підтримуємо суспільний запит на зміни, який український народ продемонстрував на виборах Президента. Сьогодні прийшов час нових політиків, які готові брати відповідальність за долю країни та своїх громад. І такі політики є у нашому місті та серед нас.

Спираючись на принципи та стратегічні цілі нашої організації, успішну реалізацію десятків корисних проектів для лучан та їхні очікування, ми заявляємо про нашу участь у позачергових виборах народних депутатів України.

Ми підтримуємо висування кандидатом у народні депутати України співзасновника нашої організації, журналіста Шкітера Тараса Ігоровича!

Тарас Шкітер, співзасновник Громадянського Руху Тарас Шкітер, співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ", кандидат у народні депутати України

Переконані, що настав час обрати нового народного депутата від нашого міста, який здатний використати шанс на зміни. Ми знаємо, що Тарас Шкітер не підведе», – йдеться у повідомленні. 

Отож, ГР «СВІДОМІ» закликає підтримати Тараса Шкітера на виборах 21 липня. А також запрошують стати волонтером команди під час виборів. 

«Свідомі рішення – шанс на якісні зміни!» 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтерв’ю з Тарасом Шкітером: вибори, журналістика, майбутнє Луцька (текстова версія)

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
27 лютого 2024
25 лютого 2024
01 лютого 2024
29 січня 2024
20 січня 2024
17 грудня 2023
11 грудня 2023