Поділитись:

"Рішуче рухатись вперед", або Про що говорив на Волині Петро Порошенко

П'ятниця, 28 червня 2019, 12:08

У четвер, 27 червня, Волинь відвідав експрезидент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко

П'ятий президент України побував у Луцьку, Горохові, Жидичині, Ківерцях та Підгайцях. 

У Горохові, куди він приїхав найперше, представив кандидата від «Європейської Солідарності» на 20-му окрузі Івана Мирку

Про це повідомляють на своїй сторінці у фейсбук Волинь.Солідарність.

"Хто мені довіряє - підтримуйте Івана Мирку. Це людина, яка брала участь у Революції Гідності, найбільш відкритий держслужбовець. Ми проти того, щоб на Волинь присилати парашутистів з Києва», - наголосив лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко.

Зустріч у Луцьку відбулася у Замку Любарта, йдеться на сайті  ВолиньPost. Сюди ж завітали також голова Верховної Ради Андрій Парубій, дружина Петра Порошенка Марина Порошенко, його діти, а також представники команди і волинські кандидати-мажоритарники від «Європейської Солідарності». 

Під час зустрічі експрезидент України наголосив на надважливості того, аби згуртуватися і не дати шансу для реваншу проросійським силам. У замку Любарта Петро Порошенко представив кандидата, який іде на вибори до Верховної Ради від Луцька - активіста, ексзаступника Луцького міського голови Юрія Моклицю
Юрій Моклиця розповів, що позиціонує себе як нове обличчя в політиці, але з 2014 року він чітко знає, хто ворог - Москва, Путін, Росія, тож пам'ятатиме це завжди. Він зауважив, що поважає команду "Європейської Солідарності" і особисто Петра Порошенка. 
«Обов'язково ми з вами маємо зустрітися на виборчих дільницях 21 липня, бо від вашої активності залежить майбутнє. Це буде запорукою того, що ми невпинно йдемо в бік Європи. Голосуйте за сильних і явно прохідних. Голосуйте за «Європейську Солідарність»», - відзначив Порошенко. 
На завершення зустрічі присутні усі разом заспівали Гімн України. 
На зустріч у Жидичині із Порошенком прийшли десятки місцевих мешканців, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, архімандрит Костянтин Марченко, кандидат у нардепи від 23-го округу Юрій Сковорода, голова Луцької РДА Тарас Яковлев


Як відзначив митрополит Михаїл, на територію монастиря, що в Жидичині, приїжджав Данило Галицький. Священнослужитель привітав Порошенка на Волині.
У Ківерцях на початку зустрічі Петро Порошенко подякував за підтримку волинян під час його президенства та під час виборів.

«У нас немає проблем, ми не програли і точно знаємо, що у нас буде підтримка 4,5 млн виборців», - висловився він. 
Далі ж Порошенко представив ківерчанам команду «Європейської Солідарності». Зокрема, кандидата по 23 округу, директора Інформаційного агентства ВолиньPost Юрія Сковороду.

«Прошу вашої підтримки на виборах, зокрема, представника від «ЄС» по мажоритарному округу. Він буде доносити нам всі побажання мешканців Волині, стукатись у наші двері», - відзначив Порошенко.

І додав, що у команді «ЄС» - 30% досвідчених людей і серед них багато дівчат, наприклад, відома волонтерка Яна Зінкевич. Також Петро Порошенко зауважив, що гордий за свою команду і через таких людей, як заступник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушливе освідчення: Порошенко відвідав з дружиною «Тунель кохання


 

Надрукувати
мітки:
коментарів