Поділитись:

У Луцьку біля Меморіалу 17-річний хлопець намагався згвалтувати дівчину (оновлено)

П'ятниця, 28 червня 2019, 12:53
У Луцьку біля Меморіалу 17-річний хлопець намагався згвалтувати дівчину (оновлено)

Близько першої ночі у п'ятницю, 27 червня, біля Меморіалу Слави 17-річний лучанин намагався згвалтувати 19-річну жительку села Маяки. Після цього дівчина ледве не вчинила самогубство.

Про це у коментарі ІА "Конкурент" розповів керівник патруля групи швидкого реагування "СІЧ Луцьк" Назар.

З його слів, під час нічного патрулювання біля Меморіалу одна із груп помітила молоду дівчину, яка бігла з голим торсом. Вона була налякана та мала усі ознаки насилля. Неподалік згодом виявили хлопця, який, як виявили пізніше лікарі, мав ознаки легкого наркотичного сп'яніння. 

Доки їхала "швидка", патруль надав постраждалій першу медичну допомогу. 

"Поки ми чекали лікарів, дівчина кудись зникла. Проте через кілька хвилин нам вдалося знайти її під деревом. Вона перемотала шию еластичним бинтом. Так нам вдалося попередити спробу самогубсвта", – розповів керівник патруля.

Від госпіталізації дівчина відмовилася. Заяву про згвалтування не написала.

На сайті патрульної поліції області зазначається, що близько 1-ї годині ночі патрульні дійсно отримали виклик про те, що 19-річна дівчина погрожувала, що покінчить життя самогубством.

"Коли на місце прибули поліцейські й медики, то оглянули та заспокоїли її. Дана інформація не знайшла підтвердження, тож громадянку відпустили додому з 18-річним хлопцем", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів