Поділитись:

"Зелена" енергетика: на Волині збудують потужний вітропарк

Субота, 29 червня 2019, 05:37

У Локачинському районі Волинської області планують збудувати потужний вітропарк. Вітрові електростанції забезпечать Волинь новими робочими місцями, а також значними надходженнями до місцевих бюджетів.

Про це повідомляє прес-служба Локачинської районної держадміністрації.

19 червня 2019 року відбулась робоча зустріч голови райдержадміністрації Віктора Дудечка з представниками інвестиційної компанії UDP Renewables щодо перспективи будівництва на території Локачинського району вітропарку потужністю 106МВт.                        

UDPR – інвестиційно-девелоперська компанія в галузі відновлюваної енергетики, яка має значний досвід у будівництві та введенні в експлутацію потужностей сонячних електростанцій на території України.

Представники компанії розповіли про перспективи реалізації проекту будівництва вітрової електростанції, зокрема, створення нових робочих місць під час будівництва і в ході експлуатації, а також значне зростання надходжень до місцевих бюджетів.

Компанія планує до жовтня 2019 року провести попередні вишукувальні роботи на території окремих сільських рад, зокрема, проведення вітровимірювання, обстеження території та підбір земельних майданчиків для розміщення обладнання вітропарку, вивчення логістики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запуск ринку електроенергії: що зміниться

Надрукувати
мітки:
коментарів