Поділитись:

"Волиньобленерго" – серед лідерів у національному бізнес-рейтингу

П'ятниця, 20 травня 2016, 17:51

За результатами загальноукраїнського фінансово-економічного аналізу діяльності підприємств Союзу Національних бізнес-рейтингів ПАТ "Волиньобленерго" стало володарем срібної нагороди серед підприємств за показником "Чистий дохід від реалізації".

Про це повідомили у прес-центрі підприємства.

Рейтингування проводять серед підприємств, які досягли високих результатів. Статус "Лідер галузі" стає підтвердженням для клієнтів та інвесторів надійності та перспективності підприємства.

Окрім ПАТ "Волиньобленерго", "срібло" рейтингу ТОП-100 отримали "Чернігівобленерго", "Кіровоградобленерго", "Прикарпаттяобленерго", "Сумиобленерго", "Закарпаттяобленерго", "Тернопільобленерго".

Церемонія нагородження переможців рейтингу відбудеться 23 грудня 2016 року. У ній візьмуть участь лідери країн Союзу Національних бізнес-рейтингів із Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Узбекистану та України.

Додамо, що мета Національного бізнес-рейтингу – привернути увагу громадськості та органів державної влади України до компаній, яким вдається з року в рік вносити значний внесок у розвиток вітчизняної економіки.

Надрукувати
мітки:
коментарів