Поділитись:

На Волині затримали двох наркоторговців

Понеділок, 01 липня 2019, 13:36

фото ілюстративне

Поліцейські затримали 30-річного та 34-річного волинян, які займалися незаконним збутом наркотичних і психотропних речовин. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські під час проведення оперативної закупки виявили в 30-річного жителя Ківерцівського району 5 г амфетаміну. Окрім того, у зловмисника вилучили 14 пакетів вагою 14 г із порошкоподібною речовиною. У Камені-Каширському під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 34-річного жителя райцентру правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб метадон, а також канабіс.

Поліцейські затримали зловмисників. Слідчі оголосили їм про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень за ознаками злочинів, передбачених за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання на строк від шести до десяти років позбавлення волі.

Суд підозрюваним обрав міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту та тримання під вартою на термін 60 діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів