Поділитись:

У Луцьку в дівчини назавжди «позичили» телефон

Понеділок, 01 липня 2019, 15:50
У Луцьку в дівчини назавжди «позичили» телефон

У Луцьку в 21-річної жительки Ківерцівського району невідома особа забрала телефон. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині. 

Дівчина повідомила поліцію, що 30 червня ввечері на проспекті Соборності в Луцьку невідома особа під приводом здійснення телефонного дзвінка незаконно заволоділа її мобільним телефоном. Сума збитку 5 тис. грн.

Крім того,  до Ковельського відділу поліції звернувся 33-річний житель району із заявою про те, що напередодні невідомий йому чоловік під приводом продажу мопеда через сайт оголошень в нтернеті заволодів його грошима. Кошти чоловік перераховував на вказаний шахраями рахунок. Загальна сума збитків становить 5,5 тис. грн.

Лучанка звернулася до поліції через те, що на її мобільний телефон подзвонив чоловік і, назвавшись працівником служби безпеки банку та під приводом розблокування карткового рахунку, заволодів грошима заявниці в сумі 4 тис. грн.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ст.190 Кримінального кодексу України. Поліцейські здійснюють усі необхідні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів і притягнення їх до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів