Поділитись:

Волиняни – серед тих, хто найменше купував нові автомобілі

Субота, 21 травня 2016, 10:19

У 2016 році волиняни вже придбали 235 нових автомобілів на суму понад 7,2 мільйона доларів.

Це один із найнижчих показників в Україні. Менше нових автівок в цьому році зареєстрували тільки у Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях, – повідомляє видання Таблоїд Волині, посилаючись на сайт з продажу автомобілів RST.ua.

За даними автопродажів і реєстрації нових транспортних засобів, Волинь за деякими показниками вийшла в лідери. Так, наприклад, середньостатистична вартість нового автомобіля склала трохи більше 33 000 доларів США, що є третім показником після столиці та Одеси.

Майже половину від реалізованих авто у січні-квітні 2016 року у Волинській області склали дизельні варіанти – 46%. Більша любов до дизельних двигунів тільки у Чернівецькій області, де питома вага дизельних двигунів склала – 48%. За кількістю нових дизельних авто Волинська область перша на Поліссі: 108 автомобілів проти 96 у Рівненській і 81 у Житомирській областях.

Найкраще з автомобільних марок купували Renault, яких було зареєстровано 43. Більшу частину з них припало на модель Duster New. Друге місце посіла Toyota – 34 автомобіля, з яких RAV4 New і Corolla – по 10. Третє місце поділили Volkswagen, Hyundai та ВАЗ – кожної з марок волиняни придбали по 15 автомобілів.

Надрукувати
мітки:
коментарів