Поділитись:

У червні волиняни сплатили понад мільярд гривень податкових платежів

Вівторок, 02 липня 2019, 17:46

У червні 2019 року на Волині сплатили 1 мільярд 88 мільйонів гривень податкових платежів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що адмініструють органи ДФС.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

Червень став одним з найуспішніших місяців з точки зору мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів.

«Треба докласти максимум зусиль для того, щоб позитивна динаміка податкових надходжень, що стабільно утримується щомісяця, була визначальною до завершення фінансового року. Якісний податковий супровід, своєчасне реагування на ризики та дієва і конструктивна співпраця з представниками соціально відповідального бізнесу допоможуть забезпечити коштами бюджети усіх рівнів з тим, щоб держава та органи місцевого самоврядування отримували ресурс для фінансування заходів з обороноздатності країни та соціально важливі програми», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів запевнила, що позитивна динаміка податкових надходжень досягається не шляхом посилення податкового навантаження на бізнес, а завдяки більш ефективним заходам у напрямку детінізації економіки, ліквідації схем мінімізації податкових платежів та своєчасному реагуванню на потенційні зловживання.

«Саме наша протидія спробам окремих бізнес-структур мінімізувати сплату податків створює рівні конкурентні умови для розвитку підприємницьких ініціатив. Варто відзначити, що податкова культура переважної більшості платників податків Волині досить висока. Тому в питанні мобілізації податкових надходжень ми маємо надійних партнерів, для яких завжди будемо помічниками-консультантами у сфері оподаткування», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
06 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
01 лютого 2024
30 січня 2024
05 січня 2024
04 січня 2024
08 листопада 2023
10 жовтня 2023