Поділитись:

Як лучанам отримати податкову знижку

Четвер, 04 липня 2019, 09:37

Щоб отримати податкову знижку треба подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2018 рік, додавши необхідні документи про понесені у звітному періоді витрати.

Про це  нагадуютьигромадянам у Луцькій ДПІ Луцького управління ГУ ДФС у Волинській області.

Декларації про доходи за 2018 рік для отримання податкової знижки через Центр обслуговування платників Луцької ДПІ вже подали 1157 громадян. Частка зі сплаченого торік декларантами ПДФО, що вже повернута цим платникам на рахунки, перевищила 2 мільйони гривень.

«Як свідчить практика, найчастіше за отриманням податкової знижки звертаються громадяни, котрі оплачують навчання своїх дітей, або ж отримали іпотечне житлове кредитування. У кожному конкретному випадку наші фахівці вивчають подані документи і допомагають заповнити податкову декларацію. У рамках проекту «Я маю право» Головне
територіальне управління юстиції у Волинській області запропонувало нам спеціальну тематичну друковану продукцію. Отож, якщо вас цікавить алгоритм дій для отримання податкової знижки та випадки, у яких ви можете повернути частину податку на доходи фізичних осіб, сплаченого із зарплати, отримати потрібну інформацію можна у Центрі обслуговування платників», – розповіла начальник Луцької ДПІ Ніна Демчук.

Скористатися правом на податкову знижку за 2018 рік можна до 31 грудня поточного року, – звертають увагу громадян у Луцькій ДПІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів