Поділитись:

Які проекти на Волині реалізують за кошти Держфонду регіонального розвитку

Четвер, 04 липня 2019, 11:00
Які проекти на Волині реалізують за кошти Держфонду регіонального розвитку

У Мінрегіоні погодили сім нових інвестпроектів, що реалізовуватимуть у Волинській області за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА. 

Зокрема затвердили перелік на суму в 22 млн грн. 

Нагадаємо: на останньому засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів до узагальненого переліку проектів, затвердженого в березні 2019 року, внесли зміни. Зумовлено це тим, що на початку квітня поточного року вийшла постанова КМУ, яка передбачає, що 5,6 % від загальної суми ДФРР для області необхідно виділити на громадські об’єкти.

Відтак, аби не сповільнювати темпи реалізації вже попередньо відібраних в області інвестпроектів, комісія вирішила внести зміни до переліку, який цьогоріч затверджений на реалізацію нових проектів із сумою в 37 млн 871 тис. грн, та залишити у списку реалізацію об’єктів на суму 22 млн грн. І таким чином залишити 15,1 млн грн на громадські проекти, які планують допрацювати. До слова, такі проекти повинна затвердити нова комісія за такою ж процедурою, як відбувається відбір об’єктів ДФРР. Та для цього необхідно розробити нове положення, створити нову комісію, розглянути перелік та проголосувати на онлайн платформі. Відповідно, це потребує часу.

Так, у погодженому Мінрегіоном переліку – сім інвестпроектів, реалізацію яких розпочнуть вже цього року.

Серед них:

  • «Капітальний ремонт фасаду будівлі опорного навчального закладу «Люблинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Люблинецької селищної ради Волинської області» по вул. Незалежності, 36 в смт Люблинець Ковельського району Волинської області».
  • «Реконструкція навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Жиричі, вул. Центральна, 100 Ратнівського району Волинської області;
  • «Капітальний ремонт з термореновацією будівель корпусів лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» на вулиці Тімірязєва, 1 в м. Луцьку»
  • «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Піща, вул. Центральна, 84 Шацького району Волинської області».
  • «Реконструкція дошкільного навчального закладу с. Смолярі Старовижівського району Волинської області (коригування)»;
  • «Нове будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області»;
  • «Реконструкція нежитлового приміщення по вул. Незалежності, 27б в с. Павлівка Іваничівського району Волинської області під ЦНАП та адміністративний центр».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024