Поділитись:

У Луцьку харків'яни обкатували тролейбуси від «Богдана» (фото)

Четвер, 04 липня 2019, 15:56

Завод «Богдан Моторс» складає для Харкова 57 тролейбусів українського виробника. Два з них уже мають відправити замовнику.

Тролейбуси будуть з харківськими двигунами, які робили під замовлення для автозаводу, – повідомляється на сайті корпорації

2 липня «Богдан Моторс» відвідала харківська делегація, аби перевірити, які тролейбуси невдовзі їздитимуть містом.

Перший заступник директора «Автоскладального заводу №1» Ярослав Гриців розповів, що ці тролейбуси будуть підвищеної комфортності, низькополі, з системою кондиціювання як для пасажирів, так і водіїв. Врахували й потреби для людей з інвалідністю.

Транспорт має спеціальну навігацію, комплектується WI-FI, в ньому є відеоспостереження, тобто водій може бачити все, що робитиметься в салоні. Плюс є система обліку пасажирів і валідатори.

Якщо хтось не встиг вийти чи зайти в тролейбус, то для того, щоб ніхто не постраждав, вимикається система руху. Дзеркала в транспорті з електричним підігрівом, тобто ніколи не замерзають.

Начальник технічного відділу харківського комунального підприємства «Тролейбусне ДЕПО №2» Валерій Ковтун розповів, що попередньо вони вивчили виробників, провели тендер, який виграв автоскладальний завод Луцька.

«По всіх технічних характеристиках, параметрах нас найбільше влаштовують ці тролейбуси. У нас є 50 тролейбусів, які потрібно списати, і на зміну їм прийдуть ці нові й сучасні», – пояснив Валерій Ковтун.

Всі 57 тролейбусів передадуть у Харків до кінця 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів