Поділитись:

У Луцьку вимагають більше місць для паркування на Лесі Українки

П'ятниця, 05 липня 2019, 11:35
У Луцьку вимагають більше місць для паркування на Лесі Українки

Працівники і керівництво підприємств, які працюють в офісних приміщеннях на Лесі Українки, 37, вимагають виділити їм місця дл паркування автомобілів. 

Про це йдеться у петиції, яку зареєструвала Ангеліна Чернецька. 

Як йдеться у повідомленні, поруч із ЦНАПом поставити авто без порушення ПДР нереально, адже там виділено всього 10 місць для паркування, одне з них призначене для автомобіля ЦНАП та одне для людей з інвалідністю. Стоянка, що розташована навпроти Луцької міської ради, також щоранку переповнена, тому і там неможливо встановити автомобіль. 

Авторка петиції зазначила, що працівники Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради постійно складають штрафи на власників авто щодо порушень правил паркування, однак наголошує, що там припаркуватися без порушень неможливо. 

"Просимо повідомити, де (район вул. Лесі Українки, Кривий Вал, П'ятницька гірка) та яким чином можна паркувати авто так, щоб не порушувати ПДР та чи можливо організувати парковку для підприємців, які щодня приїздять на своє робоче місце і годину чекають поки хтось з клієнтів ЦНАПу звільнить хоча б одне місце, щоб встановити там свій транспортний засіб", – йдеться у петиції.

Аби її розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати не менш ніж 300 голосів. До завершення голосування залишилося 14 днів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів