Поділитись:

Між районними центрами Волині ремонтують дорогу (фото)

П'ятниця, 05 липня 2019, 22:27
Між районними центрами Волині ремонтують дорогу (фото)

На ділянці автодороги державного значення Т-03-09 /Т-03-08/ – Дубечне – Стара Вижівка – /М-07/ Турійськ – Рожище – Ківерці – Піддубці – /Н-22/ ведеться поточний дрібний ремонт.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області, яка є балансоутримувачем цієї ділянки автодороги.

Роботи виконуються на найбільш ушкодженому відрізку ділянки цього автошляху, що з’єднує два районних центри – Рожище і Ківерці.  Днями підрядне підприємство ТОВ "Луцькавтодор-Сервіс" відфрезерувало там зношене дорожнє покриття, а сьогодні завершує роботи з влаштування вирівнюючого шару з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші. Протяжність ділянки дороги, де поточним дрібним ремонтом відновлено дорожнє покриття становить близько 2 км. Попереду роботи з підсипання та планування узбіч на цьому об’єкті".

Окрім того, з початку поточного тижня на ділянці автодороги Рожище – Ківерці розпочались роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття. Аварійна ямковість ліквідовується силами філій ДП "Волинський облавтодор". Ці роботи виконуються за рахунок коштів, що виділяються з державного бюджету на експлуатаційне утримання автодоріг державного значення, оскільки капітальних видатків на проведення інших видів ремонтів на автодорозі Т-03-09 цьогоріч не передбачено.

Варто відмітити, що з 2018 року в Україні реалізується стратегія об’єднання обласних центрів якісними автошляхами. І якщо раніше найбільше уваги приділялось автодорогам міжнародним, національним та регіональним, то вже незабаром Уряд представить програму розвитку територіальних автошляхів. Про це 3 липня повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи з робочою поїздкою в Житомирській області на об’єкті реконструкції магістралі Київ-Чоп.

«Є дороги між районними центрами. Вони в жахливому стані. Найближчим часом ми вийдемо з новою програмою – це стратегія будівництва доріг між районними центрами. Це буде п’ятирічна програма, вже є технологічне рішення. Ми розпочали будувати дороги і продовжимо будівництво. Ми йдемо по плану, треба посилювати цю роботу. Хотів би, аби ми працювали з випередженням графіків», –  сказав Гройсман.

Між районними центрами Волині ремонтують дорогу (фото)Між районними центрами Волині ремонтують дорогу (фото)Між районними центрами Волині ремонтують дорогу (фото)Між районними центрами Волині ремонтують дорогу (фото)Між районними центрами Волині ремонтують дорогу (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велодоріжки, ремонт труб та нові липи: ремонт проспекту Волі в Луцьку за майже 70 млн грн

Надрукувати
мітки:
коментарів