Поділитись:

У Нововолинську викликали пожежну через згорілу каструлю з картоплею (фото)

П'ятниця, 05 липня 2019, 23:17
У Нововолинську викликали пожежну через згорілу каструлю з картоплею (фото)

5-го липня на вулиці Пирогова у Нововолинську рятувальники задіяли свої сили, щоб потрапити до квартири на третьому поверсі через виклик сусідів. У під’їзді був запах диму, а в помешканні, з якого він йшов, не відкривали двері.

Про це повідомляє БУГ.

На місце виклику прибула також поліція та “швидка”.

Потрапити в квартиру вдалося за допомогою драбини через балкон. Як виявилося, не плиті згоріла каструля з картоплею, а господар спав, перебуваючи в нетверезому стані.

Сусіди розповіли, що в квартирі постійно розпивають спиртні напої, ходять підозрілі гості. Робили це і на очах 7-річної дитини, люди навіть викликали відповідні служби. Чи живе дитина зараз в помешканні, невідомо.

До слова, нововолинські рятувальники постійно проводять відпрацювання житлового сектору на території міста та попереджають громадян про дотримання правил пожежної безпеки.

У Нововолинську викликали пожежну через згорілу каструлю з картоплею (фото)У Нововолинську викликали пожежну через згорілу каструлю з картоплею (фото)У Нововолинську викликали пожежну через згорілу каструлю з картоплею (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку – пожежа у новобудові (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів