Поділитись:

"Впливові" люди не допомогли: в Луцьку покарали порушницю на "BMW" (фото)

Неділя, 07 липня 2019, 17:54

Під час проведення рейду щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька на вул. Кравчука муніципали виявили автомобіль "BMW", який було припарковано з порушенням законодавства. 

Інспектори, пред’явивши службове посвідчення порушниці, роз’яснили їй норми статті 63 Конституції України, 268 КУпАП та пункт Правил благоустрою, який остання порушила, – інформують муніципали у Facebook. 

Проте громадянка, ігноруючи норми закону, спочатку почала вести себе агресивно, розмовляти з інспекторами на підвищених тонах, далі просто зачинилася в автомобілі та по  телефону намагалася "вирішити" своє питання притягнення до адміністративної відповідальності. 

Зрештою, порушницю було притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 152 КУпАП за порушення п.п.2.5.5.1.7 Правил благоустрою міста Луцька.

Департамент звертається до кожного свідомого лучанина: ви може допомогти зробити відомим порушника Правил благоустрою міста Луцька в частині паркування, зателефонувавши на телефон гарячої лінії відділу «Група швидкого реагування» за номером 067-00-00-679. Зробити це можна й в інший спосіб, написавши в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, а також на офіційну сторінку Департаменту у соціальній мережі Facebook. 

Довідково: Пункт 2.5.5.1.7. «Правил благоустрою міста Луцька» свідчить про те, що заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби заборонено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів