Поділитись:

Спіймали лучанку, яка виливала нечистоти прямо на вулицю (фото)

Середа, 10 липня 2019, 06:35
Спіймали лучанку, яка виливала нечистоти прямо на вулицю (фото)

У Луцьку інспектори муніципальної варти зловили "на гарячому" жительку міста, яка зливала нечистоти у ливневу каналізацію.

Про це муніципали написали у Facebook.

У вівторок, 9 липня, у приватному секторі вулиці Володимирська під час патрулювання інспекторами відділу «Група швидкого реагування» було виявлено як громадянка Антоніна К., котра проживає в будинку № 33, зливала з відра рідину жовтого кольору з їдким запахом у ливневу каналізацію, після чого навколо піднявся та поширився нестерпний та концентрований сморід фекальних мас.

Інспектором миттєво було вжито заходів щодо притягнення згаданої «господині» до адміністративної відповідальності згідно з ст. 152 КУпАП.

"Дуже шкода, що на момент виявлення порушення жінка повністю злила вміст відра у ливневу каналізацію. І найгірше те, що все це дуже швидко розноситься по "артерії" каналізаційної мережі міста. Два-чотири таких зливи в день, особливо у спекотну погоду, і є однією з причин поширення смороду, котрий накриває місто", – йдеться в дописі.

Муніципали також закликають кожного власника приватного домоволодіння бути свідомим та не здійснювати злив рідких нечистот, побутових відходів, змивів тощо в ливневу каналізаційну мережу міста, оскільки вищезазначені речі, потрапляючи у каналізацію, вступають в реакцію з її вмістом та викликають відповідні процеси бродіння і, як наслідок, поширюють неприємний запах та сморід.

"При виявлені вищезазначених фактів або якщо Вам відомо, що Ваші сусіди вчинять такого роду правопорушення, просимо негайно повідомляти, телефонуючи на гарячу лінію відділу "Група швидкого реагування» Департаменту муніципальної варти за тел. 0670000679 або на цілодобову лінію оперативного реагування Луцької міської ради "15-80", – додала прес-служба муніципальної варти.

Спіймали лучанку, яка виливала нечистоти прямо на вулицю (фото)Спіймали лучанку, яка виливала нечистоти прямо на вулицю (фото)Спіймали лучанку, яка виливала нечистоти прямо на вулицю (фото)Спіймали лучанку, яка виливала нечистоти прямо на вулицю (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незряча лучанка захаращує увесь під’їзд (відео, фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів