Поділитись:

"Не думаю, що це зробили "освітні" конкуренти", – ректор луцького "політеху" про замінування

Середа, 10 липня 2019, 15:32

Зранку 10 липня на електронну пошту Луцького національного технічного університету надійшло повідомлення про замінування. Спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції області та співробітники інших відповідних служб на території вибухівки не виявили. 

Ситуацію із замінуванням ІА "Конкуренту" прокоментував ректор університету Петро Савчук. 

"Враховуючи події, які відбуваються в Україні, на Волині і у Луцьку, усі передбачали, що рано чи пізно університети також потраплять під ці процеси. Потрапив наш, а не Східноєвпропейський національний університет. Нічого страшного. У нас всі були проінструктовані. Колектив злогоджено спрацював, усе відбулося чітко. Я тільки що провів нараду після цієї форс-мажорної ситуації. На ній ми підбили підсумки, подивилися, які моменти потрібно врахувати на перспективу", – каже Петро Савчук.

Сьогодні в університеті – перший день прийому документів на молодших спецілістів. Приїхало дуже багато потенційних абітурієнтів із Західної України. Наразі уже всі подали свої заяви. 

"Уже зараз спекулюють, що, оскільки це було електронне повідомлення, то такими способами конкуренти наші з освіти, можливо, хотіли ускладнити нам роботу. Але не думаю, що нас настільки бояться. Хоча ніхто нам нічого насправді не ускладнив. Це навпаки додало нам плюсів, бо ми змогли ефективно спрацювати. Оскільки така ситуція може бути щодня, то треба бути готовими щодня", – коментує ректор.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Замінування у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів