Поділитись:

У Луцьку відбудеться інтелектуальна вечірка (фото, відео)

Середа, 10 липня 2019, 17:10
У Луцьку відбудеться інтелектуальна вечірка (фото, відео)

У Луцьку відбудеться «Enjoy Play Fight» – вечірка в стилі інтелектуального бою. Її організовують S. & A. Universe – Соломія Коцан та Анастасія Горбач. 

Тематика заходу – кіно. Отож, кіноманам доведеться розв'язувати завдання, пов’язані з улюбленими саундтреками, легендарними акторами, історичними подіями в сфері кіноіндустрії. 

У Луцьку відбудеться інтелектуальна вечірка (фото, відео)У Луцьку відбудеться інтелектуальна вечірка (фото, відео)У Луцьку відбудеться інтелектуальна вечірка (фото, відео)У Луцьку відбудеться інтелектуальна вечірка (фото, відео)

Загальна ідеологія полягає в тому, що попередньо створені та зареєстровані команди знавців змагагаються в інтелектуальній грі, яка поділена на раунди. Відповідно до турнірної таблиці визначається три команди переможців, які набрали найбільшу кількість балів протягом усієї гри.

Вечірка відбудеться 19-го липня о 19:00 в Passage Interdit (вул. Набережна, 42). Вхід – 400 грн (у вартість входять напої, розважальна програма заходу та багато інших сюрпризів). 

"Кожен з вас, відвідавши нашу вечірку, автоматично робить внесок в благодійність, оскільки зібрані кошти (продані квитки), надійдуть у благодійний фонд «СТОПРАК»! Давайте поєднаємо приємне з корисним!" – закликають організатори. 

Реєстрація команд:

  • Instagram - enjoy_play_fight
  • Facebook - enjoy_play_fight

Телефони: (066) 56 06 764, (066) 63 87 339

Надрукувати
мітки:
коментарів