Поділитись:

У Луцьку продовжують збирати гроші на житло для лисенят

Середа, 10 липня 2019, 19:34
У Луцьку продовжують збирати гроші на житло для лисенят

Луцький зоопарк продовжує збирати кошти на вольєр для лисиць.

Зокрема, на сторіні зоопарку у Facebook зазначили, що вже вирішили негаразди, які виникали при переказі коштів. Тож удруге просять долучитися до збору коштів: розрахунковий рахунок №26003055404511 в КБ «Приватбанк», МФО 303440, код ЄДРПОУ 31572273.

До слова, перші десять доброчинців уже переказали понад 4,5 тисячі гривень. 

Причиною цього звернення є гостра потреба у побудові просторого вольєру для лисиць. Ще на початку року зоопарк мали у колекції чотири лисенятка. Станом на сьогодні їх 14. Трьох малят, викуплених Катериною Миронюк від жахливої перспективи бути «тренажером» для мисливських собак, привезли з Ковеля. Шістьох руденьких знайшли у закинутій будівлі неподалік Луцька, яку мали зносити. Одна тваринка потрапила до зоопарку в травмованому стані – мала опіки через спалювання сухостоїв на Ківерцівщині. 

Однак Луцький зоопарк не може забезпечити комфортного утримання для цих тварин, бо усі вольєри заселені. І нове помешкання необхідно побудувати якнайшвидше, а це – у межах 150 тисяч гривень.

«З огляду на те, що джерелом прибутку в зоопарку є продаж квитків (дорослий – 60 грн, дитячий – 40 грн), а коштів ми потребуємо і на корми, і на комунпослуги, і на заробітні плати, сума для нас велика. А ще варто уточнити: у наших планах на рік фіксували побудову за зароблені кошти вольєрів для інших мешканців зоопарку, які, так би мовити, теж перебувають у черзі на поліпшення житлових умов», – йдеться у повідомленні. 

Отож, усіх небайдужих просять долучитися. Обіцяють чітку звітність. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів