Поділитись:

Шляхом обману шахраї ошукали двох волинян на майже 16 тисяч гривень

П'ятниця, 12 липня 2019, 04:15
Шляхом обману шахраї ошукали двох волинян на майже 16 тисяч гривень

10 липня до підрозділів поліції Волині звернулося двоє волинян із заявами про те, що їх ошукали шахраї. Загалом зловмисники шляхом обману та зловживання довірою видурили у волинян майже 16 тис грн. За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження.  

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора до Любомльського відділу поліції звернувся 41-річний житель району. Чоловік повідомив, що 6 липня під приводом продажу мотоцикла шахраї заволоділи його грошима у сумі 4.3 тис  грн. Гроші потерпілий перерахував через термінал самообслуговування.

До Нововолинського відділення поліції звернувся 35-річний житель Іваничівського району із заявою про шахрайство. Волинянин розповів, що під приводом отримання кредиту його ошукали на понад 11 тис грн. Гроші потерпілий перерахував через термінал самообслуговування на банківський рахунок.

За обома фактами слідчі внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів.

Поліція вкотре застерігає громадян про можливі види шахрайств і закликає бути обачними та берегти своє майно і  гроші від злочинних посягань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів