Поділитись:

У Нововолинську відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям

Понеділок, 23 травня 2016, 18:21
У Нововолинську відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям

У Нововолинському вищому професійному училищі урочисто відкрили меморіальні дошки на честь випускників – військовослужбовців Василя Касьяна і Петра Мороза, які загинули у зоні АТО, захищаючи цілісність і суверенітет України.

Як розповіла директор навчального закладу, заслужений працівник освіти України Валентина Приступа, в неоголошеній війні загинули вже шість випускників навчального закладу, – повідомляє Волинська регіональна дирекція Нацтелекомпанії України.

Назавжди залишився 30-річним Василь Касьян. Він був єдиним сином у батьків. Вдовою залишилася молода дружина, осиротіла 7-річна донечка. Поруч з меморіальними дошками Героїв АТО встановили ще одну, з викарбуваними 6-ма нагородами кіборга Вадима Демчука, теж випускника училища.

"Подвиг вихованців ВПУ – Героїв АТО не підлягає забуттю. Я хотів би, щоб ми в присутності учнів, батьків звернулися до дирекції училища з проханням зарахувати усіх цих героїв Почесними учнями нашого училища. І щоразу при зібранні лінійки оголошувати їхні імена, – зазначив у виступі перед учасниками церемонії викладач суспільних дисциплін Євген Кліндухов.

Меморіальні дошки на честь Василя Касьяна і Петра Мороза освятив настоятель Святодухівського собору Української Православної Церкви Київського патріархату митрофорний протоієрей Стефан Фульмес.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024