Поділитись:

Де Луцьку взяти гроші на розвиток

Вівторок, 16 липня 2019, 19:00

Бюджет Луцька, як і бюджет Волинської області, не є таким великим, як, до прикладу, бюджет Харкова або Харківської області. Тому, в порівнянні, Луцьк має невеликі гроші. Але вони все ж є. 

На цьому наголосив співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер в інтерв'ю Району.Луцьк. 

Також, з його слів, важлива пріоритетність завдань.

"Мої пріоритети – це вибори міського голови, медичні заклади, безпека і комфорт лучан. І на ці пріоритети, повірте, гроші є. Ми зараз не говоримо про бюджет Луцька. Є Фонд регіонального розвитку, є можливість залучення коштів із державного бюджету до Луцька. Тому все залежить від того, як політик вибудовує свої пріоритети", – зазначив Тарас Шкітер. 

До того ж, зауважив він, гроші – це співпраця і робота з бізнесом.

"Зараз, коли Луцьк не має міського голови, народний депутат від цього міста є, по суті, людиною, яку лучани делегують до Києва, яка має відповідальність і може брати перед інвестором та бізнесом певні зобов’язання. До прикладу, якщо є потужний бізнес в Луцьку, чому він не може профінансувати якісь програми? Ось наше бачення. Я готовий працювати з бізнесом. В нас вже є певні напрацювання щодо додаткового фінансування цих програм. Головне – працювати, а результат тоді буде", – запевнив Шкітер. 

Повну версію інтерв'ю можна переглянути на каналі Громадянського Руху "СВІДОМІ" в You Tube за посиланням:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів