Поділитись:

Як перевірятимуть луцьку "Фелічіту" і що чекає заклад

Вівторок, 16 липня 2019, 15:36

Спеціалісти Держпродспоживслужби на Волині здійснили виїзд і взяли забори зразків у піцерії "Фелічіта", де отруїлися люди. 

Наразі триває перевірка закладу щодо дотримання гігієнічних вимог поводження із харчовими продуктами. Про це розповів начальник відділу державного контролю Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Ярослав Зарубайко в ефірі UA:Українське радіо. Луцьк. 

Із його слів, спершу проведуть обстеження, зокрема перевірятимуть потужності оператора ринку (сировину, готову продукцію, обладнання). Після цього, якщо будуть виявлені невідповідності, то буде притягнення до адміністративно-господарської відповідальності. 

"Для початку видається припис на усунення тих невідповідностей та протокол про відповідальність. Відповідно, після протоколу виноситься постанова про відповідальність (штраф). Якщо це юридична особа – 42 тисячі гривень. Якщо фізична – 20-25 тисяч гривень. Після виконання або невиконання припису (є певна дата) проводиться повторна позапланова перевірка", – розповів експерт. 

Менеджер компанії "Гранд Персона", в яку входить мережа піцерій "Фелічіта", Ірина Міщук запевнила, що вони, своєю чергою, не приховуватимуть інформацію щодо висновків і причин.

Нагадаємо: інформація про отруєння людей у піцерії "Фелічіта" з'явилася 14 липня на офіційному сайті ДСНС України. У компанії "Гранд Персона" підтвердили факт отруєння у піцерії на вулиці Винниченка і вибачилися за інцидент. Зараз заклад не працює. 

Довідково: 

Власником і засновником мережі ресторанів "Гранд Персона" є Олег Бровін. До цієї мережі входять "Курінь", БАР 11, піцерії "Фелічіта", а також "Бутік салон". Донедавна до цього переліку входило й кафе "Карамель". Його закрили у лютому 2018 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 січня 2020
15 січня 2020
14 січня 2020
09 січня 2020
08 січня 2020
03 січня 2020
31 грудня 2019
26 грудня 2019
23 грудня 2019
22 грудня 2019
21 грудня 2019
18 грудня 2019