Поділитись:

Виборцю без документів не дали бюлетень: той викликав поліцію

Неділя, 21 липня 2019, 16:06

Органи поліції Волинської області з початку голосування зареєстрували 30 заяв та повідомлень, які пов’язані з виборчоим процесом. Про це повідомляє сайт поліцейських.

Один із випадків досить дивний. До поліції звернувся житель села Замшани Ратнівського району. Громадянин поскаржився на членів місцевої дільничної комісії, котрі не видали йому без документів, які посвідчують особу, бюлетені для голосування. Зауважимо, що такі документи мають бути.

Загалом більшість із повідомлень стосуються порушень законодавчих обмежень та строків проведення передвиборної агітації. Зокрема, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць в Ковелі знаходиться автомобіль обклеєний агітаційними матеріалами на користь одного із кандидатів у народні депутати України. Поліцейські також зафіксували повідомлення про встановлені агітаційні білборди та матеріали у Луцьку, Нововолинську, Володимирі-Волинському, а також у селі Соловичі Турійського та місті Устилуг Володимир-Волинського районів.

Поліція також зареєструвала повідомлення про те, що на виборчій дільниці в селі Красів Горохівського району громадянин, отримавши бюлетені, поставив помилково підпис навпроти іншого прізвища.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Виборчі комісії в Луцьку та на Іваничівщині «забули» вести протоколи

 

Надрукувати
мітки:
коментарів