Поділитись:

Смертельна аварія за участю "швидкої" на Волині: у водія був інсульт

Понеділок, 22 липня 2019, 16:50
Смертельна аварія за участю

Причиною смертельної аварії поблизу Оконська став раптовий інсульт у водія "швидкої".

Про це пише ІА "Волинські Новини". 

Як повідомив заступник головного лікаря з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільного захисту населення Комунального закладу "Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф" Володимир Шмаль, медики та експерти встановили, що причиною масштабної аварії на маневицькому перехресті поблизу Оконська став раптовий інсульт, що трапився у водія "швидкої допомоги" під час руху. 

"Спочатку цього не встановили, тому що у чоловіка був свіжий крововилив від удару. Але коли він потрапив до лікарні, після чисельних досліджень та діагностики ми встановили, що в нього трапився інсульт. І хоча щодня перед виходом на роботу лікарі проходять перевірку, інсульт – це така річ, яку спрогнозувати неможливо. Це і стало причиною аварії, під час якої загинув пацієнт та донька пацієнта, яка його супроводжувала", – зазначив він. 

Нагадаємо: автомобіль екстреної медичної допомоги Peugeot Boxer під керуванням 42-річного жителя райцентру Маневичі 1 липня, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з вантажівкою Volvo, за кермом якої перебував 27-річний житель міста Сарни Рівненської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди помер 75-річний пасажир швидкої та його 42-річна донька, жителі Луцького району. Водія швидкої меддопомоги та 56-річного фельдшера, жителя Маневицького району,  госпіталізували в реанімацію Маневицької центральної райлікарні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів