Поділитись:

Українська школа виховує дезертирів, – брати Капранови

Вівторок, 23 липня 2019, 14:00
Українська школа виховує дезертирів, – брати Капранови

У тому, що українська молодь масово уникає військової служби, винна відсутність ідеологічної роботи з боку Міносвіти.

Про це в мережі Facebook написали брати Капранови.

На думку Дмитра та Віталія Капранових, у тому, що українці "косять" від військової служби, частково винне Міносвіти та його очільниця Лілія Гриневич.

"Давайте замислимося: молодь, що відкосила від призову цього року, до того протягом 4-5 років навчалася у школі за програмами, методиками та рекомендаціями МОН-Гриневич. Які ж це рекомендації, якщо більшість хлопців тікають від повісток? Які ж це методики, якщо хлопці виходять зі школи брехунами та боягузами? Які ж це програми, якщо випускникам плювати на Україну та її Незалежність?" – йдеться у дописі письменників.

Брати Капранови додають, що у вихованні школярів бере участь не лише МОН, але саме МОН опікується ними найбільше і саме під впливом МОН вони знаходяться найдовше.

"Так що зв'язок результатів з діяльністю МОН очевидний. Українська школа виховує дезертирів", – зазначають вони.

Винуватцем Капранови називають передусім міністра освіти і науки Лілію Гриневич, яка є ідеологом шкільних реформ в Україні, і яка, на думку видавців, "завалила" всю ідеологічну роботу зі школярами.

"Скажіть, будь ласка, завдяки кому ми довідалися про булінг та стали боротися з ним? Безперечно, завдяки МОН Гриневич. То чому ми не чуємо від неї ж про патріотичне виховання, військовий обов'язок і таке інше? Гадаєте, це випадковість і міністерство за щоденним клопотом просто забулося про цю дрібничку? Навряд чи", – вважають Капранови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів